Parkhotel Montreal

nederlands | english
Parkhotel Montreal, Duivenstraat 56, 2800 Mechelen, België
tel: +32 15 20 40 77
info@parkhotelmontreal.be

Verhuur zalen

De drie multifunctionele zalen, waarvan één modulaire zaal, zijn voorzien van de moderne vergadertechnologie en zijn beschikbaar voor allerlei evenementen op maat: van vergaderingen en presentaties tot recepties, huwelijken of diners. Alle zalen zijn uitgerust met gratis draadloos internet en airconditioning. De zalen van Parkhotel Montreal zijn al verhuurd voor vergaderingen en seminaries maar ook voor Lions en Ladies Circle bijeenkomsten, koffietafels, huwelijken, communie- en lentefeesten en jubilea.

Vraag zeker ook naar onze speciale arrangementen: u combineert dan de huur van de zaal (voor bijvoorbeeld een internationaal seminarie, teambuilding of bedrijfsfeest) met een lunch en/of diner in Brasserie Montreal en een overnachting in Parkhotel Montreal.

Zaal Vancouver

Zaal Vancouver biedt een prachtig uitzicht over het water en kan 40 gasten ontvangen voor een diner en 50 in theaterstijl.

Zaal Paul Smith

Zaal Paul Smith is geschikt voor grotere groepen en is perfect voor diners tot 120 en recepties tot 200 genodigden.

Zaal Toronto

Zaal Toronto is de kleinste van de 3 zalen en heeft geen invallend daglicht. Daarom is deze zaal perfect voor brainstormsessies en andere activiteiten die om focus vragen. Geschikt voor 25 personen.

Reserveringen

Neem contact met ons op en we bespreken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Tijdig reserveren is een must!

Vraag naar de mogelijkheden via sonia@feestzalenmontreal.be, of bel ons op +32 (0)497 36 78 16.